Considerations To Know About پمپ شیمیایی

 پمپ‌های ضد اسید معمولاً از مواد مقاوم در برابر خوردگی ساخته می‌شوند که این امر به افزایش هزینه تولید آن‌ها منجر می‌شود.

همچنین مقدار آمپر موتور و میزان لرزش با ابزار دقیق مورد بررسی قرار می-گیرد.

موتور: موتور نیروی لازم برای چرخش پروانه را تأمین می‌کند. همچنین می‌تواند الکتریکی یا دیزلی باشد و باید به گونه ‌ای انتخاب شود که بتواند فشار و دمای مورد نیاز برای انتقال مایعات اسیدی را تأمین کند.  

پمپ ضد اسید پمپی است که برای انتقال این نوع مواد شیمیایی طراحی شده است و به نام‌های پمپ پلیمری، پمپ تفلونی و پمپ پلاستیکی نیز شناخته می‌شود .

در این روش برای گردش پروانه، از میدان مغناطیسی استفاده می شود که توسط دو آهنربای قوی استفاده می شود.

در نتیجه کاربرد این پمپ ها بسیار گسترده بوده و نقش مهمی در کیفیت خروجی صنایع مختلف دارند. از مهم ترین کاربردهای دوزینگ پمپ می توان به موارد زیر اشاره نمود:

اندازه پمپ و توان عملکرد. توان عملکرد و میزان پمپاژ در دقیقه پمپ یکی از نکات مهمی است که باید مد نظر داشته باشید. شما باید میزان نیاز خود را تخمین بزنید و مشخص کنید در طول روز و کار کارگاه check here و کارخانه خود چه مقدار ماده ورودی و چه مقدار ماده خروجی نیاز دارید و سپس بر اساس میزان نیاز خود پمپ با توان مناسب را تهیه نماید.

معمولا به خاطر ماهیت شستشو و عدم وجود اسید هایی با خورندگی بالا در این مدل ها میتوان از پمپ هایی با مکانیکال سیل های معمول استفاده نمود و نیازی به استفاده از سیل های وایتون ( قرمز ) نیست.

فیلتر پرس

پمپ ‌های ضد اسیدی با ارائه مزایای متعدد، نقش کلیدی در صنایع شیمیایی و پتروشیمی ایفا می‌کنند. یکی از مهم‌ترین مزایای این پمپ ‌ها، توانایی آن‌ها در تحمل شرایط سخت شیمیایی و حرارتی است، که باعث می‌شود برای انتقال مایعات خورنده و اسیدی ایده‌آل باشند.

انتخاب ماده به اسید خاص مورد استفاده و غلظت آن و همچنین شرایط دما و فشار بستگی دارد.

پمپ‌های ضد اسید یک نوع پمپ با شرایط خاص هستند که با استفاده از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز کوپله می‌شوند و ورودی و خروجی آن‌ها با توجه به سفارش مشتریان می‌تواند فلنچی یا رزوه‌ای باشد. در بعضی از مدل‌های پمپ ضد اسید، از یک تبدیل کننده استفاده می‌شود که به بخش پوسته متصل شده و از این طریق جابه جایی سیالات انجام می‌شود.

عملکرد این پمپ ‌ها به گونه ‌ای است که می‌توانند مایعاتی با دما و فشار بالا را به طور ایمن و مؤثر منتقل کنند.  

پمپ اسیدی در دسته ی پمپ های دهانه باز قرار دارد و این قطعه به راحتی میتوان عملکرد دستگاه را مورد تاثیر قرار داده و بهره وری را افزایش دهد .

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Considerations To Know About پمپ شیمیایی”

Leave a Reply

Gravatar